Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr/nő! Kérdésem a következő:2 bichon havanais kutyánk van apa és fia.Az apa 4éves, a kölyök 6 hónapos .A fiatal kutya nagyobb és erősebb is az apjánál játékból bunyóznak is amikor rend szerint az apa kutya győz,de pár napja azidősebb állat párosodni akar a kicsivel annak ellenére,hogy az is kan .A fiatal ellenáll egy darabig aztán vagy behódol,vagy ő is megpróbál párosodni amire az apakutya “begurul”de komolyan nem veri meg a fiát.Kérdésem közbelépjek vagy hagyjam,hogy lerendezzék egymás közt ezt a dominancia dolgot,és,hogy meddig fog ez tartani.Amúgy a 2 kutya nagyon jól elvan egymással még az eleségen sem veszekednek.Köszönettel:Horváth Csaba

2012.11.23

Állatorvos
Ha nincs komoly verekedés, akkor a kutyák ezt meg fogják oldani egymás között. Ön annyit tehet már most, hogy az idősebb állatot részesíti előnyben, vagyis ő kap először enni, ő jöhet először a gazdihoz, őt simogatja előbb, övé az első jutalomfalat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem