Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor Ur/No! Most vettem eszre hogy a cicam orra feher es szaraz.. Neha szokott.szaraz lenni de fehernek meg sosem lattam. Mitol van ez? Royal canint eszik meg csirkehusit neha. Koszonom

2012.11.20

Állatorvos
Lehet, hogy orrváladék száradt a cica orrára. Próbálja megtörölni a macska orrát langyos vizes vattával. Sajnos így, hogy nem látom az elváltozást nem biztos, hogy úgy néz ki, mint ahogy én azt elképzelem. Ha nem múlik néhány napon belül, akkor feltétlenül vigye orvoshoz a cicát. Ha a cica orra száraz, repedezett, akkor sajnos az is lehet, hogy autoimmun betegséggel állunk szemben. Ha a cica könnycsatornája nem átjárható, akkor szintén kiszáradhat az orra.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem