Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő !

Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz,hogy nemrég meg mentettem egy kínai kopasz kislányt, kb. másfél éves, ahonnan jött ott azt mondták, december környékén fog tüzelni elvileg.
3 hete van nálam, és most vettem észre a nemi szervéhez legközelebb eső bal oldali cicinél, hogy egy egész nagy duzzanat jött létre, de egyik napról a másikra, nem fáj neki,nincs elszíneződve, és ha megfogom a csomót, akkor mozog a bőre alatt..
Nagyon meg ilyedtem, de mivel 4 lány kutyám van így azonnal megnéztem az ő hasuknál is, nekik is van, csak nekik kisebb, az egyik rokonunk mondta, hogy az ő kutyájának is van és van,hogy hatalmasra nő, de aztán hamar elmúlik.
Ez valóban egy ilyen mirigy lehet? Ami megduzzadt esetleg?
Egyébként a kislány rendszeresen kakil,pisil, eszi,iszik, szaladgál játszik, láthatóan semmi baja.:)

Várom válaszát, amit előre is nagyon szépen köszönök.

Üdvözlettel : Mónika

2013.10.01

Állatorvos
Sajnos így, hogy nem látom a duzzanatot nehéz válaszolni. A leírása alapján szerintem nyirokcsomó amit tapintott. Ha nem csökken a duzzanat, akkor mutassa meg orvosnak a kutyát, mert a duzzanat gyulladást- fertőzést jelezhet azon a területen.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem