EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Van egy kiscicánk és a szemén egy nagy genny csomó van az állatorvosnak megmutattuk és egy szemcseppet írt rá de nem segített. Mit tehetek?

2012.08.03

Állatorvos
Valószínűleg a felírt szemcseppben lévő hatóanyagra nem érzékeny az a kórokozó ami a problémát okozza. Sajnos a leírás alapján nem egyértelmű, hogy a cicának a szeme beteg vagy egy gennyel telt tályogról van szó (ebben az esetben azt lehet, hogy sebészi úton meg kell nyitni). Szerintem vigye vissza az állatorvosához a cicát, aki felírhat egy másik készítményt vagy baktériumtenyésztést végezhet a célzott kezelés céljából, vagy elvégezheti a szükséges sebészeti beavatkozást, esetleg szájon át történő kezelést is elrendelhet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem