Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
3 éves ivartalanított brit rövidszőrű fiú cicám egy ideje (kb. egy éve) meghatározhatatlan időnként nem hajlandó az alomba pisilni, hanem a lakás különböző pontjaira végzi a dolgát. De azok sem mindig ugyan azok a pontok, hanem hol a szőnyegre, hol a lakás másik felében a kőre pisil. Ugyan azt az almot használja születése óta. Van, hogy hetekig az alomba jár, de van, van, hogy egy nap egyszer az alomba, egyszer máshova, van hogy naponta többször is máshova pisil. Nem történt semmi változás az életében, sem a lakásban. Az almot rendszeresen tisztán tartjuk. Előző hozzászólásban olvastam, hogy enzimatikus tisztítószert javasolt, tudna ajánlani konkrét terméket?

2011.04.09

Állatorvos
Sajnos a macskáknál előfordul, hogy a lakáson kívül zajló eseményekre reagálnak jelölgetéssel (pl.: más macska látványa a kertben). Előfordulhat, hogy olyan vendég érkezik, akinek van állata és az ő szagára reagál a cica. Én az Ariel enzimatikus mosószereket szoktam ajánlani. Léteznek direkt erre a célra kifejlesztett termékek is, amelyeket interneten esetleg meg lehet rendelni például: Odorzout, Petzorb.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem