Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
3,5 kg-os Yorkim van, aki nagyon szeret mozogni és futni. Amikor megyek futni néha el szoktam magammal vinni. Két kérdésem van, szabad-e ilyen kistestű kutyussal futni menni (4-5 km-re) hetente egyszer, illetőleg szükséges-e porcerősítőt vagy porcvédőt adnom neki? Ha igen milyet javasol? Hills táppal etetem kölyök kora óta.
Köszönöm szépen

2013.09.18

Állatorvos
Ha a kutya rendszeresen mozog és élvez azt, az egy nagyon jó dolog. Mindig nagyon örülök, ha ilyesmit hallok. Sokan elfelejtik, hogy a kicsi kutya is kutya, ugyanúgy mozgásra, aktivitásra van szüksége, mint nagyobb társainak. Csak a rendszertelen hirtelen megterhelés ártalmas állatnak és embernek egyaránt. A porctáplálók nagyon hasznosak, érdemes évente 1-2 kúrát csinálni, különösen akkor, ha a kutya már idősödik (pl.: Caniviton, Synoquin, Glycoflex).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem