Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nö!
8 éves német juhász szuka kutyámmal kapcsolatban írok önnek.
1 hónapja gennyes méhgyulladással volt műtve a kutya, varratszedésig semmi problémánk nem volt. Varratszedés után kb. 1 héttel az egyik emlőjén egy 4-5 cm-es rugalmas csomót vettünk észre (a seb mellkas felőli végén a sebtől 2-3 cm-re levő emlő). Érintésre, nyomásra nem okoz fájdalmat a kutyának, csak ott van, illetve körkörösen 2 cm-nyit elmozdítható, vagy a bőrt összecsípve “marokra” fogható.
Lehet ez a műtét következménye? Sérv,esetleg a sebből rosszul eltávozó folyadék oda gyűlt fel, vagy esetleg a műtét okozta hormonális változás okozza?
Elöre is köszönöm a választ: Andrea

2014.02.18

Állatorvos
A szövetszaporulatot tapintani kell ahhoz, hogy véleményt alkothassunk róla. Mindenképpen vigye vissza a kutyát állatorvosához.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem