Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

tisztelt doktor ur/no
az elektromos ugatasgatlo szornyu erzes a kutyanak?
maskepp hogyan oldhatom meg az ugatast?
veszelyes-e a kutya kozelsege ujszulott babara?

2013.05.07

Állatorvos
A kutyát soha nem szabad felügyelet nélkül hagyni egy kisgyerekkel, később sem, de ez nem azt jelenti, hogy veszélyes, hanem azt, hogy megfelelő körültekintést igényel. Az ugatásgátló egy végső megoldás...semmiképpen sem túl humánus dolog. A kutyával célszerű sokat foglalkozni, lemozgatni, hogy az energiáját ne az ugatásban vezesse le. Újszülött mellett sajnos tudom, hogy sokkal kevesebb idő jut a kutyára. Ha attól félnek, hogy az ugatással mindig felébreszti a gyereket, akkor tanácsos alvási időben bezárni az állatot egy olyan helyre ahol van egy kényelmes fekvőhelye és nem hallja, hogy mi történik az utcán.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem