Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!Az lenne a kérdésem, hogy van egy 16 hetes Rotweiler kiskutyám aki szuka, a 4 éves Labradorom mellé aki szintén szuka.A ” kicsit” eddig Dog Chow-val etettük,és nem tudom, hogy megfelelő e a számára, vagy térjünk át minőségibb eledelre, mint pl.:Happy Dog,stb.
A labradorom pedig még nem volt fedeztetve soha, de nem is igazán szeretném.Az lenne a kérdésem, hogy nem okoz e valamiféle gondot nála, hogy nem volt még “pasival”:-)?

2011.12.30

Állatorvos
Ha van lehetőség arra, hogy a növekedési időszakban prémium táppal etesse a kiskutyát, akkor mindenképpen tegye azt. A Happy Dog prémium kategóriás táp. A kutyáknál nem okoz lelki problémát, ha nincsenek fedeztetve és nincsenek kölykeik. Ők nem úgy működnek, mint mi emberek. Az ivari működés náluk hormonvezérelt dolog, hiszen a szuka csak egy meghatározott biológiai állapotban mutat hajlandóságot párosodásra, egyébként elzavarja a túl intenzíven udvarló kant. A kutya nem lesz boldogtalan, ha nincsenek kölykei. Ha nem akar kölyköket, akkor gondolkozzon el az ivartalanítás lehetőségén, mert ha már megszületett a döntés, akkor jobb minél előbb elvégezni azt.
Vissza a kérdésekhez