EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!Három cicám van 1 fiú,2 lány.Mind3-uk ivartalanított…milyen tápot adhatok nekik ami a vizelet ph értékét sem emeli és elhízni sem fognak még jobban(ivartalanítás után ez örökös harc)eddig a royal canin száraztápot ették,de 3cicának már nem tudom megfizetni..Ráadásul az egyiküknek elkezdett nagyon hullni a szőre és nagyon száraz a bőre.Míg a másikuk kb.7éves komoly íny és fog problémákkal küzködik(könnyen begyullad az ínye) a 3.pedig egyszerűen csak ivartalanított kan cicus ezért őt a vesekő-vesebetegségektől féltem legjobban.Ön milyen táplálékot javasol ami elfogadható árban is van?Köszönöm és várom válaszát,udvözlettel egy aggódó gazdi

2012.10.04

Állatorvos
Érdemes ivartalanított macskáknak való táppal etetni az állatokat. Próbálja meg esetleg a Purina ilyen típusú tápját. Azt a cicát, amelyiknek erősen hullik a szőre és korpás a bőre orvoshoz kellene vinni, mert lehet, hogy kezelésre és egyéb táplálékkiegészítőre lenne szüksége.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem