Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Következő kérdésem lenne! Anyukám allergiás a macskákra, 4keresztes, fulladós, súlyos. Tudna nekem valamit ajánlani, ami mégis lehetővé tenné egy tömblakás 4.emeleti lakásába egy kiscica befogadását? Persze, rendszeres porszívózás, anyu szobájának macskamentessé tétele mellett? Gyógyszer anyunak, cicának? Kefe? Vagy esetleg valami por? Hallottam már ilyesmiről. Vagy különleges tápszer? Nyakörv? Bármi megfelelne! Köszönöm szépen!

2012.08.31

Állatorvos
Ha a családban súlyosan allergiás ember él, akkor én nem javaslom, hogy macskájuk legyen. Takarítással ez nem megoldható, a szőr a ruhájukra kerül, onnan a másik szobába, majd a mosógépbe...stb. Elsődleges a családtagok egészsége. Próbáljanak olyan háziállatot választani, ami senkinek nem okoz kellemetlenséget, betegséget. Létezik kopasz macska is (szfinx) ha nagyon elszántak, őket tenyésztőiktől lehet megvenni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem