Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Törpenyulam segítségre szorul. Két hete kezdett erőteljesen folyni a könnye esténként. A hideg idő beköszöntével kötőhártya-gyulladásra gyanakodtunk, kamillateás lemosást alkalmaztunk nála. Most már a szeme körül kihullott a szőr, s a betegség terjed át a másik szemére is. Mitől lehet, és milyen kenőcsöt tudna ajánlani? Köszönöm válaszát!

2012.12.07

Állatorvos
Ez nem olyasmi, amit vizsgálat nélkül kezelhető. Szinte biztos, hogy vényköteles készítményre van szükség. Vigye orvoshoz az állatot. Lehet, hogy első körben baktériumtenyésztés nélkül kap majd antibiotikumot és esetleg gyulladáscsökkentőt tartalmazó szemcseppet, ha nem javul, akkor elkerülhetetlen a váladékból történő mintavétel.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem