Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Van egy 3 év körüli keverék, közepes testű kutyusom. Megkapta még a nyár elején az oltásokat és a féregtelenítő tablettát is. Kb. 1,5 hónapja, napi rendszerességgel dörgöli a háta végét, meg a fenekét a szekrényhez. vagy a falhoz, vagy ahhoz, amit éppen talál. Nagyon nyalogatja a hátsó részén magát. A kérdésem az lenne, hogy miért csinálja? Esetleg férge van, – vagy mondták, hogy lehet, hogy gombás? Érdemes elvinni orvoshoz ezzel a problémával, vagy ez normális (habár szerintem nem)? Segítségét előre is köszönöm.

2011.10.03

Állatorvos
Ez természetesen nem normális. Mindenképpen vigye állatorvoshoz a kutyát, aki ellenőrzi a bűzmirigyek állapotát és alaposan megvizsgálja a kutya bőrét is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem