EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr/nő!
Van egy 3 éves rövidszőrű foxterrierem. Hála istennek egészséges, a problémám az vele, hogy nagyon hullik a szőre. Olvastam róla, hogy ennek a típusnak állandóan nő a szőre, és a régi szőrzetet folyamatosan tolja ki az új. Ez ugye nem lenne gond, de a kutyus lakásban lakik, és nem győzök utána takarítani. Elég ha csak elmegy az ember mellett máris tele van ruhája. Az lenne a kérdésem, hogyha rendszeresen lenne kozmetikussal néhány milliméteresre vágva a szőre javítana valamit? Várom válaszát! Köszönöm!

2011.03.29

Állatorvos
Igen, a szőrnyírás javíthat ezen a problémán. Célszerű megvárni, hogy igazi tavaszi idő legyen, mert a kutya fázhat, ha hirtelen sokkal rövidebb lesz a szőre.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem