Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Van egy fél éves ivartalanított kandúr cicánk. Kb. két-három hetente vidékre utazunk több napra és a cicát mindig visszük magunkkal. Mikor vidékre tartunk folyamatosan nyugtalan, hangosan nyávog és izeg-mozog, látszik rajta, hogy szenved. Viszont, amikor jövünk vissza Budapestre az esetek 90%-ában a cica nyugodt. Az út másfél óra hosszú. Kérdésem, hogy mivel lehetne megnyugtatni a cicát, van-e erre valamilyen gyógyszer? Köszönöm!

2011.03.05

Állatorvos
Én először a feromon tartalmú Feliway sprayt javasolnám. A készítmény olyan illatanyagokat tartalmaz, ami nyugtatólag hat az állatra. A sprayt az utazódobozra kell fújni. Ha ez a módszer nem jár sikerrel, akkor ki lehet próbálni macskák számára gyártott gyógynövény tartalmú nyugtatókat, amelyeket állatpatikában lehet beszerezni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem