EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Van egy kaukázusi kutyám 1 éves és most tüzel. A 13. napon azt vettem észre, mikor a munkából haza értem, hogy egy kis foxi az udvarunkra bejutott. Addig minden nap ellenőriztem a kerítést, de sikerült elkerülnöm, hogy bármi kutya bejöjjön (eddig a napig). Kérdésem a következő: Kell-e aggódnom attól, hogy kiskutyák lesznek? Ha igen, mi a megoldás, mivel az én kutyám most egy éves és még nem szeretnék kiskutyákat, főleg nem keverékeket. Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel.

2011.03.06

Állatorvos
A kutyák sokszor a jelentős méretkülönbségek ellenére is sikeresen párosodhatnak. Azt javaslom, hogy vigye el a kutyát UH vizsgálatra a vélt párzást követő 25-30. napon. Amennyiben vemhes lett, akkor alkalmazható olyan injekció, amitől az állat elvetél. Gondolja végig, hogy a későbbiekben szeretne-e kiskutyákat és az ultrahang eredménye alapján ezt figyelembe véve beszélje meg a teendőket az állatorvossal.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem