Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Shih-tzu, (szőrét közepes hosszúra hagyjuk meg) két éves kutyusnak keresem a megfelelő kullancs elleni védőszert. Az előző évben nyakörvet vásároltam, de javasolták a cseppeket is. Most ezt szeretném megvásárolni, de a nagy választék közül nem tudom, melyik lenne a legmegfelelőbb. Ideje beszerezni, mert már találtam rajta kullancsokat.
Kérdésem, hogy milyen termék a leghatékonyabb és az ára is elfogadható, ill. hol érdemes beszerezni (üzletben, ill. vényre kapható?).

Köszönettel
Márti

2013.04.09

Állatorvos
Sajnos olyan parazitaellenes készítmény nincsen, amelyik 100%-os védelmet nyújt. Mindenkinek más válik be jobban. Tanácsos minden séta után alaposan átnézni a kutyát. Én csak annyit tehetek, hogy ajánlok néhány készítményt, amelyek sokaknak beváltak:
Cseppek: pl.:Advantix, Certifect, Duowin
Nyakörvek: Foresto, Kiltix
Ezeket a készítményeket állatpatikákban és állatorvosoknál lehet beszerezni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem