EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Szeretném a vizslámat hosszabb távú útra is magammal vinni, de az autóban folyik a nyála és nem tud megnyugodni. Ilyenkor mi a teendő?

2012.07.20

Állatorvos
Leveléből az derül ki, hogy a nyálfolyást inkább az izgalom okozza és nem hányinger. Ilyenkor célszerű megpróbálni gyógynövény alapú nyugtatókat (Calmex, Kalm Aid), hátha az segít. Vigye el a kutyát többször rövid utakra, aminek a végén valami jó élmény éri (pl.: nagy séta, labdázás, találkozás egy szeretett személlyel), így előbb utóbb pozitív dolgokkal kapcsolja majd össze az autózást.
Ha a kutyának hányingere is van, akkor használhat kutyák számára kifejlesztett utazási tablettát, vagy hányáscsillapítót (Cerenia).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem