Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Szombaton voltunk a fressnapf-ban és megvettük az Exspot cseppet a kullancsok ellen, mivel azt javasolták az ott dolgozók!4 éves yorkshire terrierem van fiú és 3 kg-os!Rákentem este a kis nyakára, fél tubust, mivel nem mertem egyszerre az egészet, mivel én soknak találtam az 1 ml-t, még ha a leírásban az is volt!Kb 1 óra telhetett el és a kutyám egyfolytában szaladgált, ugrált és neki ment minden tárgynak, egész éjszaka nem aludtunk, mivel ez ment, reggel megfürdettem, hátha jobb lesz, ha már lemosom róla teljesen a szert, de nem így történt!Ma egész nap nem evett, hőemelkedése lett és nem érdekli semmi, vagy elvonul magába és alszik, vagy kezdi elölről a rohangálást!Rá sem ismerek!Lehet ez valami mellékhatása a szernek?Sajnos most nincs állatorvosi ügyelet nálunk így csak szerdán reggel tudunk orvoshoz menni!

2012.05.01

Állatorvos
Sajnos ez lehet a szer hatása, előfordulnak túlérzékenységi reakciók, amiről senki nem tehet. Nagyon jól tette, hogy megfürdette a kutyát,mert ezzel valóban lehet csökkenteni a szer felszívódását. Az állatorvos további segítséget tud majd nyújtani, hogy a kutya állapota rendeződjön.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem