Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Van egy 3 hónapos beagle kutyám. Sajnos nagyon sokat vakarózik és piros a bőre, az állatorvos megvizsgálta és bolha, kullancs nincs benne. Azt mondta, hogy lehet valamilyen kutyatápra allergiás. Pont a mai napon írt a tenyésztője is nekem, hogy kiderült, a kutyusom testvére allergiás lett a csirkehúsra (az a kis kutyus is sokat vakarózott, ezért vért vettek tőle, meg bőrét vizsgálták és ez derült ki).
Eddig a Royal Canin Junior tápot adtam neki, de most mindenképpen mást szeretnék, mit javasol? Milyen tápot adjak neki? Köszönettel.

2011.08.05

Állatorvos
Szerencsére a kutyatáp gyártók is felkészültek erre az eshetőségre, így majdnem minden márka készít olyan eledelt, amely nem tartalmaz csirkehús fehérjét - és természetesen junior (kölyköknek készült) változatban is kapható ilyen táp. A legbiztosabb, ha kérjük az eladók segítségét a megfelelő kiválasztásához, de magunk is megnézhetjük a tápok címkéjén, hogy mit tartalmaznak. A csirkehús mentes tápokon általában jól felismerhetően feltüntetik ezt az információt. Mi a következő márkákat ajánljuk: Select Gold sensitive, Real Nature és Happy Dog.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem