Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Van egy 3 hónapos törpenyuszim, aki az elején szobatiszta volt, de néhány hete elkezdett összevissza pisilni. Mit lehet ellene tenni, mivel Ő szabadon van a lakásban. A másik gond, hogy mindent megrág esetleg tud-e ajánlani valamilyen sprayt vagy más hatásos dolgot?(almafaág és fogkoptató már van) Válaszát előre is köszönöm!

2012.02.09

Állatorvos
Azt javaslom, hogy vizsgáltassa meg a nyuszi vizeletét, hogy nem fázott-e fel. Ha a vizeletben kórokozókat találnak, akkor antibiotikumos kezelésre lehet szükség. Biztos módszer nincsen rágás ellen. Szerintem amikor éppen nem tudnak figyelni a nyuszira, akkor tartsák egy olyan lekerített részen, ahol nem tud kárt tenni a lakásban.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem