EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr!
Van egy 4 hónapos amerikai pit bullterrier kutyusom és az anyja után elég csúnya füleket örökölt. Nem szeretnénk vágatni neki, főleg, hogy a jobb oldali már nagyon szépen beállt. Eddig a bal is úgy ahogy tartotta magát, de két napja feláll. Próbáltam ragasztani neki, de reggelre mindig leszedi, akárhogy ragasztom. Mit csináljak vele, hogy a másik is beálljon szépen? Válaszát előre is köszönöm!

2011.06.17

Állatorvos
Sajnos a ragasztáson kívül én sem ismerek más megoldást. Ez a probléma nem igazán orvosi, inkább esztétikai kérdés. Azt javaslom keressen fel egy tenyésztőt és érdeklődjön az esetleg általa ismert praktikákról, hátha tud segíteni. Ha az anyjának sem megfelelő a fülállása, akkor lehet, hogy a kölyök is azt örökölte, ilyenkor nem mindig segít a ragasztás.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem