Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!
Van egy 4éves francia bulldog kutyám és kb 2hónapja az alsó ajka bal oldalt elkezdett lógni, ahol a szája záródik. A kilógó ajak kiszárad és ezt vakarja, amely néha vérzik. Voltunk orvosnál ahol gyógyszert írtak fel neki, de csak 2hétig volt hatásos, most újra előjött neki. Mit tudok tenni ellene? Előre is köszönöm válaszát

2012.03.10

Állatorvos
Jó lenne tudni, hogy milyen gyógyszert kapott a kutya. Ezt a problémát gyakran allergia okozza. Ha az elváltozás csak az ajkakat érinti, akkor előfordulhat, hogy kontaktallergiáról (olyasmi vált ki túlérzékenységi reakciót, amivel az adott testfelszínen közvetlenül érintkezik az állat) van szó. Azt javaslom, hogy próbálja meg üveg edényből etetni a kutyát, mert az az anyag ellentétben a fémekkel, műanyagokkal általában nem okoz hasonló problémát. Mindenképpen menjen vissza állatorvosához, hogy újabb kezeléssel enyhítse a kutya tüneteit.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem