Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Van egy csivava és palotapincsi keverék kutyám aki másfél éves szuka. Pár hónapja nagyon rossz étvágya van. Kéri az ennivalót mert nyalja a száját, mintha éhes lenne, de amikor odaadjuk neki, legyen az bármi, tányérjába tesszük és nem eszi meg. Ha azt akarjuk, hogy ne haljon éhen, a szájába kell tenni és még úgysem akarja elfogadni. Segítségét kérném, mert nagy gond ez kutyámnak és nekem is.

2011.12.06

Állatorvos
Ez egy olyan probléma, ami feltétlenül orvosi vizsgálatot igényel. Alaposan át kell vizsgálni a kutya szájüregét, hogy nincsen-e ott valamilyen fájdalmas elváltozás, ami étvágytalanságot okoz. Ha a vizsgáló állatorvos indokoltnak tartja, akkor egyéb vizsgálatok is indokoltak lehetnek, különösen akkor, ha a kutya kondíciója romlott. Ha úgy látszik, hogy nincsen betegség a háttérben, akkor az etetési szokásokat kell megváltoztatni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem