Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!Van egy idős 13 éves ivartalanitott lány házi macskánk aki a korához képest még virgonc,de mostanába néha elég furcsán köhög néha ilyesztő.Mintha fulladna de szerencsére csak ritkán csinálja .Mi lehet az oka?Táplálása kizárolag purina one steriltáppal és viskas adult száraztáppal történik és minden nap kap nedves alutasakos tápot is általában viskast.megfelelő a táplálása.Van egy kis súlyfeleslege,de már nagyon sokat alszik,de azért még játékra birható.Nagyon szeretjük és félünk,hogy már nem sokáig él.Köszönettel

2012.12.31

Állatorvos
A köhögés okát sajnos vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, különösen igaz ez egy idős állatra. Azt javaslom, hogy mindenképpen vigyék el egy kivizsgálásra a macskát. Érdemes lenne egy tüdőröntgent készíteni és meg kellene vizsgálni a cica szívét is. Ha van rá lehetőség egy vérvétel is hasznos lehet, hogy még teljesebb képet kapjanak a cica állapotáról. A leírása alapján én leginkább macskaasztmára gondolnék, de ez csak feltételezés. Ennek a betegségnek a tüneteit lehet gyógyszeresen enyhíteni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem