Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Vannak kiscicáim, és a mamám szerint kis korukban ne rakjak rájuk bolhanyakörvet, mert felakadnak valahova, de akkor hogy előzzem meg, hogy élősködők támadják meg őket? Illetve 4 nőstény kölyök macska ivartalanítása milyen költségekkel jár? Hogy tudnám olcsóbban megoldani?

2011.08.02

Állatorvos
A nyakörv sokszor tényleg nem veszélytelen. Csak olyat érdemes használni, amin van biztonsági csatt vagy gumi. Szerintem szerencsésebb bolha és kullancs ellenes cseppeket vagy sprayt használni (Frontline spot on vagy spray, Advantage). Az ivartalanítás áráról érdeklődjön a kiválasztott rendelőben, mert azt egyénileg határozzák meg. Lehet, hogy talál olyan állatorvost, aki több műtétet kedvezményesen vállal.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem