EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Zöld leguánunk kb.5 éves,tavaly és tavaly előtt tojást rakott hím jelenléte nélkül,most is tele van tojásokkal,de mostmár május 3-a van és még mindig nem tojt le.Nagyon félünk,hogy valami komoly baja van,étvágya még mindig van és folyamatosan vedlik,92-95 cm körül van.Nagyon szelíd és ragaszkodó.Mit csináljunk,hogy lerakja tojásait? Válaszát előre is köszönöm!

2013.05.05

Állatorvos
Van olyan injekció amivel segíteni lehet a tojásrakást. Úgy gondolom, hogy mindenképpen vigye orvoshoz az állatot. Ajánlanék egy állatorvost, akinek a szakterülete a hüllőgyógyászat: Dr. Sátorhelyi Tamás (Exopet rendelő). Telefonon mindenképpen beszéljen a Doktor Úrral.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem