Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor !

Van egy Westi keverék kiskutyánk (most már 9 éves) 1.5 évvel ezelőtt elveszítette a társát, azóta epilepsziás rohamokkal küzd. 2 hete elkezdett sántítani az egyik hátsó lábára. Mi együtt lakunk a nagybátyámmal akinek van 5 kutyája akik még talán ennél is öregebbek,és semmi bajuk. Egyáltalán nem vagyunk jóban. A másik kutyánk máj- elégtelenségben pusztult el. A kérdésem, hogy nem lehetséges-e hogy megmérgezte-e őket? van-e ilyen hatású méreg? Eléggé jártas a kutyatenyésztésben. Csak véleményt szeretnék kérni, kérem válaszoljon!

2017.12.18

Állatorvos

Én bizonyítékok hiányában, ismeretlenül, vizsgálatok nélkül nem vádolhatok senkit, megalapozott véleményem sem lehet. Nem láttam egyik kutyájukat sem. A mérgezések általában gyors lefolyásúak. Sajnos van olyan, hogy egy kutya fiatalabb korában betegszik meg, mint egy másik. Elég arra gondolni, hogy már fiatal kutya is lehet daganatos, és vannak kutyák, amelyek 17 évesek és nincs is igazán komoly bajuk…Csupán emiatt én nem vádolnék senkit.

Vissza a kérdésekhez