EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor

5 hónapos puli kiskutyám van, az a gondom vele hogy a széklete mindig lazább és büzös, sokszor vissza is akarja enni, igaz az udvarról cseresznyét, meggyet is feleszik. Etettem a select gold médium junior tápot de nem változott, próbáltam a happy dog juniorját ugyanaz volt egyszer jobb egyszer rosszabb, de nem hig csupán laza, amit feltakaritani is nehéz, mit javasolna?

2017.06.11

Állatorvos

A cseresznye és a meggy nem segít ezen…

Érdemes lehet egy bálsárvizsgálatot csinálni, féreghajtót és probiotikum kúrát adni. Ha a vizsgálat eredménye negatív és a tünetek továbbra is fennállnak, akkor próbálkozzon érzékeny kölyköknek való diétával. Ha nincsen betegség a háttérben, akkor csak azt a tápot kell megtalálni, amit jól emészt a kölyök.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem