Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor!Azzal a problémával küzdünk,hogy van egy 15 éves ivartalanitott lány cicám aki az utóbbi időben rengeteget fogyott.Állatorvosnál jártunk kapott infuzios kezelést antibiotikumot szteroidos injekciot.vitaminokat.Nem cukros és nem vesebeteg laboreredményei is elfogadhatók.De állandó hasmenése van és éjjel 12-2-óra között minden nap hány.Pedig Royal canin sensitivity,és Royal canin intestinal tápokat kap nedves száraz vegyesen.De ennek ellenére napi 6-8 szor van hig széklete.Adtam neki normaflort és Bolus astringenst is nem használt.Az étvágya jó és iszik is ,de én ugy érzem hogy szinte semmi táplálék nem szivodik fel a belekből.tudom,hogy idős és lehet hogy már nincs sok neki hátra ,de esetleg hátha őn tud valamit számára.Mert a kislányom nagyon ragaszkodik hozzá.Kérem,ha tud segitsen Köszönettel Kankainé Balatoni Zita 06702322241

2014.10.16

Állatorvos

Sajnos a leírása alapján valóban úgy tűnik, hogy nagyon súlyos a cica állapota. Jó lenne tudni, hogy valójában mi áll a tünetek hátterében. Sajnos vizsgálat nélkül csak találgatni tudok, de bennem felmerül, hogy nincsen-e a háttérben hasűri daganat. Azt nem írta, hogy volt-e ultrahang vizsgálat, ami ezt kizárta. A másik dolog ami felmerül bennem, hogy nincsen-e pajzsmirigy túlműködése az állatnak, mert az is hasonló tüneteket okoz (létezik ennek kezelésére gyógyszer).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem