Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő ! Egy hete a négy hónapos kutyánk beteg volt. Betegsége miatt rizst, csirkemellel kaphatott táp helyett. Már újra kaphat tápot, viszont nem rágja meg. Egészben lenyeli, habzsolva eszik. Már mindennel próbálkoztunk, ha egyszerre csak egy szemet teszünk a táljába azt is legtöbbször rágás nélkül lenyeli. Betegsége előtt nem volt ilyen probléma. Hogyan tudjuk erről leszoktatni ? Mostanában elég sokat csuklik, úgy gondoljuk összefüggésben lehet a habzsolva elfogyasztott kaja miatt. Válaszát köszönjük!

Tisztelettel: Felelős gazdik

2015.03.10

Állatorvos

Fiatal kutyák gyakran csuklanak, ez nem az étel miatt van. Ha a kutya nagyon habzsol, akkor érdemes vízbe áztatni a tápot, hogy puha legyen. Az áruházakban lehet olyan etetőtálat kapni, amelynek speciális kialakítása van, így nehezebb belőle gyorsan enni (falásgátló).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem