Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 10 hónapos Yorkie kiskutyánk valahol bolhát szedett össze. Mióta észre vettük próbáljuk ki irtani, de nem nagy sikerrel. Mi lenne hatásos, hogy végleg megszabaduljon a bolhától? Válaszát előre is köszönöm.

2013.11.07

Állatorvos
Tegyenek a kutyára jó minőségű bolhaellenes készítményt (pl.: Kiltix, Foresto nyakörvek vagy Advantix, Certifect cseppek). Ha a környezet bolhairtása elmarad, akkor a kutya újra visszafertőződik onnan. Használjanak környezeti bolhairtó sprayt (pl.: Insecticid 2000). Mossák ki magas hőmérsékleten azokat a textíliákat amelyekkel a kutya érintkezhetett, porszívózzanak ki alaposan. A bolhák csak táplálkozni mennek az állatra, a peték, lárvák a környezetben élnek, a felnőtt bolhák is sokszor ott tartózkodnak.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem