Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Etetem a kinti madarakat (cinke, veréb, fekete rigó), most előkerült 1 cs. több mint fél éve lejárt kókuszreszelékem. Látszatra nincs baja. De mielőtt kidobnám, érdekelne esetleg a madaraknak odaadhatnám-e, keverjem az élelmükbe? Vagy dobjam ki. Köszönöm válaszát.

2015.01.05

Állatorvos

Nagyon fontos, hogy a kókuszreszelék ne legyen avas. Ha nem avas, akkor nyugodtan megehetik a madarak. Jó, ha belekeveri zsírba vagy faggyúba, mert úgy könnyebben meg tudják enni. Az is fontos, hogy csak nagyon hideg időben adja oda a madaraknak, mert a kókuszreszelék kint, ha nedvesség éri, akkor nagyon romlékony, és akkor már problémát okozhat az állatoknak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem