Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 10hetes berni pásztor kiskutyusunk van.2 hete van nálunk 3nappal ezelőtt észleltük rajta,hogy a szeme körül szürkés színű s nem eszik.kihivtuk neki az állatorvost ő megfázásra gyanakodott kapott is két injekciot rá.másnap a kutya állapota rosszabb lett s doktor ur is észrevette:nem állt már lábra,remegett a lába,maga alá vizelt,s mikor fellállítottuk 2-3 lépés s jobbra kidőlt s összeesett a kiskutya.A Doktor Úr nagyon ritka agy problémára gondol,de ma este még vizsgálatokat végez majd el rajta.Szeretnénk több véleményt mert nem akarjuk el altatni a kiskutyust.félünk hogy elveszítjük.válaszát előre is köszönjük…

2013.11.15

Állatorvos
Sajnos ez nem olyan probléma, amiről vizsgálat nélkül felelős véleményt alkothatnék. Sok betegség csak kiegészítő vizsgálatokkal diagnosztizálható (vérvizsgálat, ultrahang stb.). Számos betegség okozhat központi idegrendszeri problémákat, többek között a szopornyica is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem