Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! A kutyámnak csirkehús allergiája van. Azt szeretném kérdezni,hogy kaphat e olyan tápot, amely baromfizsírt tartalmaz?
Válaszát előre is köszönöm.

2015.01.24

Állatorvos

Az allergiát a különböző fehérjék okozzák, ennek ellenére ha bizonyítottan csirke allergiája van a kutyának, én nem javaslom, hogy olyasmit egyen, amiben bármilyen csirke eredetű dolog van. Az allergiás állatoknak előírt házi diéta összeállításánál azt szoktuk javasolni, hogy válasszanak egy “állatot” (amit még nem evett a kutya) és annak minden alkotóját fogyaszthatja. Az nem javasolt, hogy a választott húst egy másik fajta zsiradékban süssük, csak akkor, ha biztosan tudjuk, hogy arra nem érzékeny.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem