Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Kosorrú törpenyulam van, májusban lesz 6 hónapos. A kérdésem, hogy ez első oltást mikor érdemes/kell beadatni a nyuszinak és kb. mennyibe kerül, mire számítsak?
Köszönöm a válaszát.

2014.04.17

Állatorvos

Az oltást már egészen fiatal, 6 hetes nyuszik is megkaphatják az oltást amit, utána 1 hónap múlva ismételni kell. Később fél évente kell beadni a vakcinát. Az oltást érdemes beadatni még a szúnyogszezon előtt. A kombinált oltás a beadást követő 9-10 nap múlva véd myxomatosis ellen, míg a vérzéses betegséggel szemben 2-3 hét alakul ki védelem. Az oltások árát a rendelők egyénileg szabják meg (általában 4000-6000 Ft között van), érdeklődjön több helyen. Az oltás után egyes esetekben láz, bágyadtság jelentkezhet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem