Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!! Van egy 4 éves Vizsla lány kutyám és pár napja kezdte el , hogy ha huzamosabb ideig fekszik és utána felkel kelnie akkor nyüszít és nem nagyon lép rá a hátsó bal lábára de egy perc múlva ha már járkált akkor semmi baja nincs . Tudna így valamit mondani hogy mi baja lehet vagy tudna rá mondani valamit , hogy mit adjunk neki vitamint vagy gyógyszert!!!!
Köszönöm szépen !!!
Előre is ha tud segíteni!!!!
Üdvözlettel Pap Melinda

2015.03.04

Állatorvos

Vizsgálat nélkül nem lehet erre kérdésre felelősségteljes választ adni. A bejáródó sántaságok sok esetben szalaghúzódások, enyhébb ízületi problémák esetén jelentkeznek. Meg kellene mutatni a kutyát állatorvosnak, hogy kiderüljön, hogy honnan ered a fájdalom. Ilyen esetben ha a vizsgálat mást nem tesz indokolttá, akkor néhány napos pihentetést és nem szteroid gyulladáscsökkentők (fájdalomcsillapító) alkalmazása szükséges. Ha a tünetek néhány nap alatt nem szűnnek meg, akkor röntgen felvétel készítése válik indokolttá. Kutyának csak állatok számára gyártott fájdalomcsillapítót lehet biztonságosan adni (főleg több napon át), az emberi gyógyszerek komoly problémákat okozhatnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem