Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Egy olyan kérdésem van (hátha van ötlet) hogy mit adjak a kutyámnak rágás ellen (Amerikai Staffordshire terrier)? van neki játéka, KONG is, de mostanság elkezdte a helyét rágni és sajnos a nagyobb baj hogy az ajtófélfákat is.. már 9hónapos múlt és 1x már leszokott róla, de most újra elkezdte.. Lehet, hogy a fogaival van valami?
Sok mindenkit kérdeztem, eddig semmi nem jött be. Most Cesar Millan könyvében azt olvastam, hogy inkább ehető (pl bikacsök) vagy plüss de nem műanyag játékot adjak neki.
Van esetleg valami jó ötlete?
Köszönöm:
M. Bori

2015.03.10

Állatorvos

Az én véleményem is az, hogy jó minőségű természetes dolgokat rágjon (pl.: Dentizahn rágószalag, bőrcsontok). Nagyon fontos, hogy a kutyát mind testileg, mind szellemileg fárasszák le mielőtt egyedül hagyják. Ha nem tudnak rá figyelni és azonnal tiltani a nem kívánt dolgok rágását (helyettük mást felkínálva), akkor tegyék olyan helyre, ahol nem tud kárt tenni semmiben, a helye is legyen olyasmi, amit nem tud szétrágni. A játékai közül mindig csak 4-5 darabot tartsanak egyszerre elől, hogy újdonságként hassanak, így szívesen időzik majd velük a magányos órákban. A fajtának hatalmas energiája van, amit le kell vezetnie, különben hajlamos lehet az unalomból rongálásra.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem