Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő/úr!
Az 5 hónapos kandúr cicám lába remeg. Amikor lefekszik, a hátsó lábai remegnek és kissé összerándul az egész teste, mintha fájdalmai lennének. Sérülést nem látok rajta. Mozgásában nem vehető észre változás, elég aktív cica. Az étvágya sem változott, eszik, iszik rendesen 🙂 Mi lehet a baja? Válaszát előre is köszönöm.

2015.03.18

Állatorvos

Sajnos vizsgálat nélkül nem lehet túl sokat mondani. A leírása alapján ezek idegrendszeri tüneteknek lehetnek. Fontos lenne tudni, hogy mióta állnak fenn ezek a tünetek. Ha régóta látja ezt a jelenséget, akkor valószínűleg veleszületett probléma. Hasznos lenne, ha felvételt készítene a remegésről és megmutatná egy állatorvosnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem