Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornö!

Van egy yorki keverék kan kutyusom, aki talált kutyus, állatorvos szerint 6-7 éves lehet. Lassan 3 éve van velünk. Nagyon soványka volt, amikor hozzánk került, azóta is csak egy kilót sikerült felszednie, nagyon rossz evö és nagyon válogatós. Alig van olyan étel, amit megeszik, és abból is legtöbbször csak annyit, h éhen ne haljon, hiába kínálgatjuk és adunk neki többet, nem hajlandó többet enni. Amit nagyon szeret, az a csirkehusi, de semmilyen szénhidrátot nem eszik mellé, ha teszünk hozzá riszt, kikotorja és nem hajlandó megenni. Szereti még a májat, a májkrémet, és a Fresshnapfban kapható konzerves nedvestápokat, bár abból sem eszi meg azt, amelyikben rizs van. A Realnature termékeket szoktam adni neki, általában ezeket megeszegeti. Lehet ennek valamilyen oka, például betegség? Szeretném, ha jobb étvágya lenne, félek, hogy igy nem jut elegendö tápanyaghoz. Köszönöm válaszát.

2015.03.29

Állatorvos

A biztonság kedvéért érdemes elvinni egy állatorvosi vizsgálatra. Ha a vizsgálatok során nem derül ki betegség, akkor valószínűleg a kutya válogatós és keveset eszik. Sokfélék a kutyák is és az emberek is. Ha a Real Nature tápot megeszi, akkor mindenhez hozzájut, amire szüksége van, hiszen az egy teljes értékű prémium kutyatáp. Ha az orvos szerint nem kórosan sovány a kutya, nem fogyott le hirtelen és már évek óta keveset eszik, akkor ez valószínűleg inkább alkati dolog. Kistestű kutyáknál gyakran előfordul az ilyesmi. Ha kiderül, hogy a kutya egészséges, akkor ne aggódjon, ha mindig biztosítja a kutya számára a jó minőségű táplálékot, akkor annyit fog enni, amennyire szüksége van.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem