Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/úr!
A 11 éves hím keverék kutyámnak nagyon hullik a szőre.Fedett helyen van, de traktor áll mellette.Sokszor viszket a háta és a feneke.Gyakran a traktorhoz dörgöli magát és egy kicsit olajos lesz.Nemrég kapott oltást és féreghajtót.Valakik szerint bőratkás.Általában télen jön ki neki.Esetleg tudja, hogy mi lehet a baja?
Köszönöm!

2015.04.01

Állatorvos

Sajnos vizsgálat nélkül erre a kérdésre nem lehet válaszolni. Szőrhullást és viszketést számos dolog okozhat. A teljesség igénye nélkül felsorolok néhány lehetséges okot: bűzmirigy probléma, paraziták, bolhaallergia, egyéb oktanú allergia (táplálék, kontakt, környezeti allergének), bakteriális bőrgyulladás….

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem