Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy egy 4 és fél hónapos Bolognese kislánynak milyen kullancs/bolha elleni termék jó csepp vagy inkább nyakörv és milyen fajta? Válaszát előre is köszönöm.

2015.04.03

Állatorvos

Mindkét típusú termékből létezik jó minőségű, hatékony szer, amit nyugodtan használhat. A teljesség igénye nélkül felsorolok néhányat: Kiltix nyakörv, Foresto nyakörv, Frontline combo csepp, Advantix csepp, Vectra 3D csepp, Duowin csepp, Practic csepp Frontline spray, Bravecto tabletta, Nexgard tabletta. Az, hogy a védekezés milyen formáját választja (nyakörv, csepp, tabletta,spray), az a gazda egyéni preferenciáján és élethelyzetén múlik. Nem létezik 100%-os védelem, ráadásul minden kutyának más készítmény válik be jobban. Az is előfordulhat, hogy egyes kutyák bizonyos készítményre érzékenyek, de ez sajnos csak akkor derül ki, ha már kipróbáltuk.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem