Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Az alábbi problémában szeretném a segítségét kérni: egy 6 éves ivartalanított francia bulldog szuka kutyám van. Sajnos időszakosan székrekedéssel kínlódik, a bélsarat nem üríti minden nap. Az a kérdésem, hogy tudna-e ajánlani olyan eledelt, ami ezt a problémát megoldaná. Eddig száraz tápot kapott, de sajnos ettől is székrekedése van. Előre is köszönöm válaszát!

2015.04.23

Állatorvos

A kutya erőlködik és nem tud üríteni és láthatóan kellemetlenül érzi magát? A széklet amit egy székrekedéses időszak után ürít kemény, száraz vagy teljesen normális. Az ha egy kutyának nincsen minden nap széklete, néha csak másnaponta, de jókedvű, jó étvágyú és az ürített széklet normális, akkor az nem probléma. Ha viszont a kutya láthatóan kellemetlenül érzi magát erőlködik, akkor mindenképpen vigye orvoshoz az állatot, hogy kiderüljön a székrekedés oka. Székrekedést okozhat a csontevés, a mozgásszegény életmód, bűzmirigy gyulladás, különböző oktanú szűkületek a bélben, idegentest a bélben stb.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem