Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Az lenne a kérdésem,hogy 5 éves cicámból nem rég húgykövet távolítottak el.Most gyógytáppal (Hill’s Urinary) kell etetnem,de cicámnak nem ízlik.,inkább nem eszik.Szerintem ez műtét után nem éppen jó.Olvastam a net-en,hogy létezik Uropet nevű paszta,amit a kajájába lehet tenni és savanyítja a vizeletet.Akkor adhatok neki mondjuk az áruházakban kapható Sheba alutálcás konzerveledelt, amit imád) és beletehetem ezt a pasztát?A pasztát lehet üzletben is kapni?A válasz elég sürgős lenne,köszönöm.

2015.04.23

Állatorvos

Ezt a kérdést mindenképpen a kezelő állatorvossal beszélje meg, csak ő tud felelősséggel választ adni. Sokféle diétás táp létezik, reméljük talál olyat, amit szeret a cica. Létezik ilyen táp konzerv formájában is, hátha az jobban szereti.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem