EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő! Van egy 7éves spaniel szukám es azt vettem észre hogy nagyon kellemetlen. Szájszaga van mint ha romlot hust evet volna. A kerdesem mivel meg nem volt fogkő eltavolitasa lehetseges-e , hogy attol van ? Vagy komolyab lehet 2 napja vetük eszre. Valaszat köszönöm szépen

2015.04.27

Állatorvos

Mindenképpen vigyék orvoshoz a kutyát. A kellemetlen szájszagnak számos oka lehet, például: fogkövesség, fogínygyulladás, ajakredő gyulladás, belgyógyászati betegségek. A súlyos fogkövesség általában nem két nap alatt alakul ki, tehát ha csak az utóbbi 2 napban lett bűzös a kutya lehelete, akkor nem valószínű, hogy csak erről van szó.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem