Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! A11 éves kutyusomnak három napja ma hogy ki kellett húzni egy fogát.Hátulsót és vésni kellett.A problémám az hogy még most sem igazán van étvágya.Nem tudom hogy mi a normális ilyen esetben tegnap jobban evett ma alig alig.Mintha haragudna az ételre.Pedig szeretnék a kedvébe járni.Válaszát előre is köszönöm! 🙂

2015.05.12

Állatorvos

Fájdalomcsillapítót kellene adni az állatnak néhány napig, ha nem kapott ilyesmit (kizárólag kutyáknak valót!). Hívja fel állatorvosát. Egy fogvésés után az adott terület nagyon fáj napokig. Ha a kutya nagyon étvágytalan, akkor vigye vissza az orvoshoz és ellenőrizzék az adott területet. Próbáljon a kutyának húslevest adni sok főtt répával, puha hússal, tésztával, langyosan. Ezt könnyű megenni, finom, tartalmas és nem ragad bele a szájsebbe, ami nagyon fájdalmas.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem