Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő ! Azt szeretném kérdezni,hogy az AZP halas kutyatáp biztosítja egy 7 hónapos ivartalanított ,nagyon aktív, terrier egészséges növekedését ? Válaszát , köszönöm szépen.

2015.05.12

Állatorvos

Sajnos ezzel a táppal kapcsolatban személyes tapasztalatom nincsen, de ha a korának és méretének megfelelő terméket választja, az összetétele alapján megfelelő, prémium táp. Fontos, hogy ennél a tápnál a fő fehérjeforrás állati eredetű, ami a jó minőségű tápok jellemzője.  Ha a kiskutya élénk, jól gyarapszik, széklete normális és nem túl nagy mennyiségű, akkor biztosan minden rendben van. Akármennyire jó minőségű is egy táp, előfordul, hogy egy adott kutyánál mégsem válik be, ilyenkor váltani kell.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem