Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő ! Van egy 10 éves cicám (és még egy 8 éves, és 9 hónapos lányok) , és van, hogy kihányja az ételt amit kap. Royal Canin szárazeledelből egyedül a sensitive-t nem, de a többit sokszor igen, és gourmet nedves tápot kap(nak) csirkéset, marhahúsosat, de van, hogy ezeket is kihányja, de van , hogy hetekig semmi ilyen nem történik. Persze az esetek után rögtön kéri az új adagot, mert éhes 🙂 Bezopet -et szokott kapni, amit még szeret is. Köszönöm 🙂

2015.05.15

Állatorvos

Mindenképpen vigye orvoshoz a cicát és vizsgálják  ki (vérlabor, hasi ultrahang). Ha a vizsgálatok során nem derül ki semmiféle betegség, akkor próbálja ki, hogy legalább egy hónapon át kizárólag az érzékeny cicáknak való tápot kapja és megelőzési célból hetente egyszer Bezopet pasztát. Ha ennyi idő alatt hány egyszer sem, akkor valószínűleg érzékeny a többi ételre és a diéta megoldja a problémát.

Vissza a kérdésekhez