Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Nagyon elvagyok keseredve és ezért kérném a tanácsát hogy hogyan tovább.Csak röviden írom le hogy eddig mi történt:11 éves szálkás tacskómnak kb 3hete kihúzták törött fogát mert észre vettem hogy nem akar enni.Rendben begyógyúlt a helye de a kutyám továbbra se evett vissza vittük az orvoshoz.Ultrahang vérvétel eredménye képpen megnagyobbodott lép és valami máj probléma volt nem tudom pontosan mi de nem komoly.Kapott antibiotikumot és valami pasztát amitől jobb lesz az étvágya és hogy a májra is jó.Csak nem akart enni pontosabban étvágya volna csak valamiért a nagy falatok lenyelésekor nyüszögött a drágám ezért nem igazán volt kedve enni.Vissza vittük harmadjára röntgen egy folyadékkal megnézték nincs-e valami a nyelőcsövében gyomorban de sehol nincs szűkület daganat semmi….Kapott sav lekötőt kapszulát és rimadylt ez volt most kedden két napig ugyan bátrabban nyúlt a kajához de elkezdett hányni tegnap valószínű a gyógyszertől a doki azt mondta most ne adjam neki…Akkor most mit csináljak?Mi a baja??Szervileg nincs baja de mégis…Kérem segítsen hogy mi lehet ez! Nagyon várom válaszát hogy merre tovább éhen fog halni így attól félek…. 🙁 Nagyon köszönöm!

2015.05.30

Állatorvos

Sajnos egy ilyen esetben, interneten keresztül felelőtlenség tanácsot adni, hiszen én nem látom a kutyát és sok komoly vizsgálat történt. Én csak azt írhatom le, ami a leírtakból bennem felmerül. Lépmegnagyobbodás okát tisztázni kellene. Fájdalomcsillapító hatására javult a helyzet, tehát meg kell keresni, hogy mi fáj a kutyának….Lehet, hogy hasznos lenne egy fogászati szakrendelés meglátogatása (esetleg fogászati röntgen készítése), hogy kiderüljön, hogy ilyen jellegű-e a probléma vagy máshol kell keresni a bajt. Nagyon jó fogász például Dr. Dunay Miklós Pál.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem