Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy cicám,aki feltehetőleg 11 hónapos (azért nem tudom pontosan,mert befogadtuk az utcáról) és szeretnénk összeszoktatni egy nála körülbelül 2 hónappal fiatalabb cicával. Mind a kettő lány cica. Milyen módszerekkel lehetne,és mire kell nagyon odafigyelni?
A másik kérdésem az lenne,hogy hogyan tudnám elviselhetőbbé tenni a cicának ezt a meleget?
Válaszát előre is köszönöm. 🙂

2015.06.10

Állatorvos

Először tegye külön szobákba az állatokat. Először a másik jelenléte nélkül cseréljenek szobát, így megismerkedhetnek egymás szagával. Első időkben sok közös élményt szerezzen nekik, amikor együtt vannak (etetés, jutalomfalatok). Kezdetben soha ne hagyja őket felügyelet nélkül. Használhat Feliway sprayt és párologtatót is. Legyen két etetőtál, két itatótál, két macskaalom és több búvóhely. A meleg elviselésében segíthet, ha hideg kövön feküdhet az állat és ventilátorokat is beállíthat a lakásba. Legyen mindig elérhető friss, hűs ivóvíz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem